Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.

Oprettet d.

Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.
Månedens Profil på DK Webcam - Januar - Bella.

Læs mere om Bella. Her

Hvor Længe har du været DK Webcam model ?

Jeg startede d. 9 januar 2020 og kan i år fejre 1 års. jubilæum hos DK Webcam.Hvordan fandt du dkwebcam ? Og hvorfor blev det lige camming og hvorfor dkwebcam ?  

Det hele startede med en fantasi, som jeg fik i år 2019. Jeg kunne simpelthen ikke lægge tanken fra mig igen. Ideen om hvor frækt det kunne være at vise og mærke min krop frem på cam. Jo mere jeg legede med tanken, jo større blev lysten til at udleve fantasien.  Tanken om at skabe nye seksuelle oplevelser og nydelser, hvor man kan nyde hinandens selskab på en mere intim måde og skabe frække stunder sammen, gjorde mig meget opstemt. Personligt er det vigtigt for mig, at begge parter kan befinde sig i trygge rammer, hvor ens fantasier kan udleves og her faldt jeg over DK Webcam, hvor jeg kunne realisere min drøm.


Hvor ofte er du online ?
Jeg er online omkring 10-20 t om ugen og man kan oftest fange mig i løbet af aftenen omkring kl. 22-01.
Især i weekenderne, hvor jeg også næsten altid er online lørdag efterdag og aften/nat.


Bruger du din kalender på DK Webcam ? 
Jeg anvender ikke min kalender på DK Webcam, men man kan dog altid skrive en besked til mig og høre, hvornår jeg forventer at være online igen.


Er du fuldtids cam model ?  - Er cam din faste indkomst ?
Ja, det er det.
 

Hvad gør dig til en god webcammodel?

Jeg kan finde det svært at bedømme mig selv, hvad der gør mig til en god webcammodel.
Men jeg tror, at noget af det gode for mig er, at jeg er meget mig selv og at jeg føler godt tilpas med det jeg gør. Min personlighed på cam, afspejler sig også meget godt, hvem jeg er som person i privatlivet. Den lidt generte og smilende pige, som godt kan lide at udforske nye sider af sig selv – men selvfølgelig indenfor for mine egne grænser, hvor jeg vægter højt, at man som model og bruger respekterer hinanden som person og ens grænser.


Beskriv dig selv med 3 ord 
Dansemus, genert og smilene 
 

Hvorfor tror du selv at du er blevet månedens DK Webcam model? 
 

Der er så mange fantastiske webcammodeller, som hver især er unikke på deres helt egen måde. Derfor kom det også som en overraskelse for mig, da jeg ikke selv havde forventet det. Men jeg tror, at noget af min positive energi smitter af på cam og kan mærkes.


Hvad er din største drøm? 

Jeg udlever allerede min drøm om at være selvstændig som *anonym webcammodel + jeg kan realisere og udvikle nye intime og frække oplevelser på cam. ( *Bella. viser ikke ansigt på cam )

 
Dine frækkeste outfits ? Evt billede?

Jeg har flere outfits, som jeg elsker. Men mest af alt, har jeg en forkærlighed for blonder. Nok mit frækkeste outfit er en kombination af undertøj med blonder og selvsiddende stockings eller wetlook leggings.

Det frækkeste sted du har cammet? 
Det gode ved at være wekcammodel er, at to dage aldrig er ens og det samme gælder steder. Det er kun fantasien, som kan sætte grænser. Men det frækkeste sted eller den frækkeste oplevelse, var at være på cam i bilen eller da jeg var udenfor i naturen i solens stråler og kunne blive opdaget i begge tilfælde.

 
Beskriv Det frækkeste show du har lavet ?  
Det frækkeste show, er når begge parter kan mærke hinanden, og hvordan vi gør hinanden opstemte. Jeg nyder især, når jeg kan se med cam eller blive styret med Lovense Lush 2, hvor vi begge oplever stor nydelse og kan mærke den intime atmosfære. 

 
Hvad er din favorit sexstilling?

Jeg har flere favoritstillinger, men de bedste stillinger er missionær, ridning og doggy.
 

Hvad er dit favorit sex legetøj og hvorfor?
Mit yndlings sexlegetøj er Lovense LUSH 2.

Den skaber fantastisk nydelse og orgasmer, når jeg bruger den i missen, på klitten eller kombinerer det med bl.a. lille plug i numsen og/eller dildo i missen samtidig med LUSH. Når jeg giver helt slip og overlader kontrollen til mændene, så kan jeg virkelig mærke, hvordan jeg bliver tilfredsstillet og herrerne får også en direkte reaktion fra mig. Sammen skaber man en mere intim og personlig oplevelse – selvom man ikke er i samme rum.

Hvad er det bedste for dig ved at være cam model på DK Webcam?

Det bedste for mig som cammodel er, hvis jeg kan bringe smil frem med sjov og ballade og samtidig være tro mod mig selv. Det bringer de bedste oplevelser frem på finurlige måder.

 
Har du noget du gerne vil sige til brugerne? 

Jeg vil gerne give et stort tak til jer alle for alle de skønne intime og frække oplevelser, som vi har skabt sammen, og jeg håber at vi kan skabe endnu flere stunder sammen i dette nye år.
 
Har du en ønskeliste på Dkbutik ?

https://dkbutik.dk/gaveliste/?show?wishlist=246&hash=c8fc04c7c24ae3185aa20325de0b4c99


Har du modtaget gaver fra brugere, og hvis ja hvad har du feks modtaget ?  

Jeg har før oplevet at modtage gaver fra brugerne. B.la. tøj og dildoer med en kærlig hilsen.

 
Hvad ville dit bedste råd være til en anden pige der overvejer webcam ? 

Ud fra egen personlig oplevelse, vil jeg sige at det bedste råd er, at du er tro mod dig selv og hav tålmodighed. Man udvikler sig undervejs og det er vigtigt, at man har det godt med det man laver og nyder de positive stunder med brugerne. Der kommer rigtige mange gode oplevelser, når man mindst venter det.

 
Vil du anbefale nogle af dine egne shows, videoer/shows
 som du synes folk skal se? 


Video: #1249 – Dildoshow & BJ

Video: #1131 – LUSH & DILDO


Kommentar(er) 1

  • Midas
    Midas

    C\'est bien

    Svar

Skriv din kommentar