Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Dagbog fra USA 2019 - Dag 6 - 8

Oprettet d. under Denice Klarskov

Dagbog fra USA 2019 - Dag 6 - 8

Dag 6. Onsdag d. 16. Januar 2019

Godmorgen! -Jeg er ikke helt så frisk som jeg havde håbet på! - Men jeg er fast besluttet, vi har en spændende dag i vente, der skal ske meget i dag ! 
Godmorgen! - Er ikke så frisk som håbet Godmorgen, i mit nye lækre undertøj


Det er blevet dag 6, det er utroligt som tiden går  og vi mangler “of course” stadig både kjoler og sko til de næste ugers events.
- Det er jo umuligt at følge med i det her ræs!, hvor er min personlige shopper henne?? - Thank god for Pernille og hendes shopping overskud, for guuuud hvor er jeg dog skidt til det med tålmodighed under en shoppingtur.
Ikke at det ikke er hyggeligt, men hader ræset, hvis man er i dårlig tid! Argh, jeg hader det!  Vi har besluttet at dagen står på shopping og ikke andet. "Hvis vi skal heeeelt ærlige ser vi det ikke som et problem, men derimod som en mulighed for at holde en rigtig hyggedag."
ville Pernille have skrevet ! For er der noget hun kan, så er det at shoppe! Jeg elsker at bruge tid med mine søskende uanset hvad vi laver, og allerhelst skal vi lave det de elsker allermest! Pernille er en Haj til at finde de gode tilbud, de rigtige størrelser og ellers hive de helt rigtige ting frem fra stativerne. Så Uden hende, gider jeg ikke shoppe, jeg får bare pres, for at være ærlig! :) Pernille gør Shopping udholdeligt! Altid.
 
Vi starter igen i Fashion District’s Santee Alley der bugner af kjoler, sko, tilbehør, makeup og alt hvad pige hjerter banker for. - Det er i virkeligheden appen Wish i en gågade, hvis du kan forstille dig det. ( dog er der også kvalitets butikker ind imellem ) Da vi efterhånden har været gennem gyden et par gange, det meste af tiden i øsende regnvejr, beslutter vi at tage tilbage til West Fields shopping mall, hvor vi også var forleden, for at få styr på vores pyjamas til om aftenen.
I Victorias secret finder vi begge de sidste ting vi mangler til photoshoots og aftenens pyjamas party. Jeg køber et super sexet sort silke-sæt og en kimono. Pernille køber en fræk body i sart lyserød med knapper foran.
Og jeg finder selvfølgelig lige min vej forbi kjolebutikken også - det er klart! :P Da vi er færdige i centeret, kører vi til Union station, vi skal hente en af de modeller, der skal med til Xbiz Awards.

Endelig er vi tilbage til lejligheden og det er tid til at gøre os klar til fest!! 
Da vi alle ligner nogle der er på vej i seng, går turen mod Andaz Hotel hvor Pyjamas festen afholdes. Der er laaaaang kø da vi ankommer, ellers fashionably late.
Vi benytter tiden i kø, til at tage et par billeder af hinanden og posere for de fotografer der står indgangen.
Denice i Pyjamas til Rooftop party Denice Til Pyjamas fest i Los Angeles

Som med alle kostume eller tema-fester, er det langt fra alle der er troppet op i pyjamas, men de fleste har dog gjort en indsats for at være i Nat-tøj eller slumberpants.
Festen holdes på toppen af hotellet hvilket betyder at køen faktisk bare er til elevatoren der fører folk til en penthouse. Da vi endelig kommer op på toppen af hotellet er luften tyk og lummer. Folk danser og mingler og drikker og stemningen er høj. Alle går rundt og præsenterer sig for hinanden og man udveksler visitkort og snakker om de forskellige events. En del fotografer er mødt op for at tage billeder af folk som de ankommer og under selve festen, der er rød løber 
Denice Klarskov i Los angeles, fester til rooftop partySnapshot lingerie party denice


Modellerne er friske til de her events, de smider tøjet og går til den midt på dansegulvet, for fotografer og tilskuere, vi mingelere i et par timer før turen atter går hjemad. Jeg har en fræk aftale dagen efter, jeg skal nemlig optage en scene med Marcus London til min nye serie Just Sex - No director, så vi skal hjem og have hvilet øjnene.. det har været et par travle dage og man kan efterhånden godt mærke det i kroppen! Det er vigtigt at jeg er udhvilet. - Der er både Optagelser og Xbiz Award show samme dag - Det bliver en hård men udfordrende dag.


Dag 7. Torsdag den 17. Januar 2019

 

Jeg har et shoot med Marcus London, på et hotel i Los Angeles. Da vi ankommer er Tommy Gunn også på lokationen og hjælper til med lys mm.
De står og kigger på en tidligere optagelse de har lavet, som man måske kan ane på deres ansigtsudtryk.
Make up artisten er ankommet kort før os, og vi går hurtigt i gang med at lægge make up og ordne hår på mig.
Drengene, Marcus og Tommy er små sultne og det samme er Pernille. Derfor kører de ned på en lokal diner og spiser noget morgenmad imens jeg får lagt make up.
Pernille snupper en lur i bilen i mens vi optager. Det er nemlig i aften at vi skal til Xbiz Awards og vi skal alle være så udhvilede som muligt. Der er meget ventetid lange køer, rød løber og alt muligt andet at være frisk til :D 
Marcus London og Tommy GunnI need that makeup real bad today


Aftalen med Marcus er et simpelt men sexet shoot. - Jeg beslutter derfor at Scenen med Marcus skal være første scene i min nye serie af film til DK Webcam - Just Sex - No Director! Hedder serien! 
Det er en serie af Film der er optafer kun med modellerne på lokationen, rummet er ryddet for alle andre, end to mennesker der har intens sex foran et par faststillede kameraer og et eller flere "POV Cams" så vi selv kan filme Closeups.
Det gør scenerne meget autentiske og det gør at vi ikke behøver folk på settet. - Hvilket jo er hele koceptet ! - Det passer mig rigtig godt, endelig at komme igang med den serie, den har været længe undervejs.

Vi gør klar til optagelser og retsen af den historie kan du se i Videoen Just Sex - No Director - Marcus London & Denice K på DK Webcam ( opret en gratis profil på dkwebcam.dk )  


Denice

Efter Billede: Im fucked! 


Da shootet er afsluttet kører vi hjem til lejligheden og gør lidt rent inden aftenens make up artisten kommer.Vi har jo haft mega travlt, så lejligheden ligner mest af alt noget vi ville få en gigantisk skideballe over af mama! ( Piiiinligt) Det ligner seriøst en teen bolig :O
Vi vælger vores outfits, drikker et glas champagne, for champagne skal der til når man skal fejre at man har gjort rent ! Vi sætter op til make up artisten som ankommer i god tid, og heldigvis for det, for tid er ikke det vi har mest af i dag.
 
Da vi begge har fået lagt en flot make up og har fået kjolerne på, er vi klar til at køre. Vi ankommer til Hotel Artisan hvor hundredvis af mennesker allerede er mødt op. Køen til den røde løber er lang men vi kommer forholdsvis hurtigt i gennem. Det tager Ca 30 minutter at komme igennem pressen, der både vil have billeder og video af os alle samlet og individuelt. Blandt fotograferne er er blandt andet Chris King som vi skød med sidst vi var i L.A. samt Forskellige live Tv shows og andre der filmer og tager billeder
Den røde kan få nogle være en stresse affære, det er lidt et "tortur" kammer, det er en lang væg som regel med en helvedes masse fotografer der råber efter en og retter en hele tiden, hahaDenice til Xbiz awards
Denice til Xbiz
Vi møder en fotograf ved navn Jin lige efter den røde løber, som spørger om vi er interesseret i et photoshoot med ham den følgende dag. Vi aftalte at skrives ved da vi selvfølgelig lige ville tjekke hans billeder ud.
Vi Googler lidt og er ret imponerede over hans billeder, som alle er i sort hvid og har en flabet attitude. Vi bliver enige om at vores billeder skal være “Raunchy!”

Da vi er færdige med den røde løber køber vi noget at drikke og hilser på en masse mennesker. Vi snakker blandt andet med Steve Holmes, som i øvrigt er en fantastisk rar og humoristisk mand.
Pernille har også et lille crush på Steve ligesom jeg selv har, så det er oplagt at der skal tages et billede af steve til privat kataloget. Pernille mingelere med forskellige mennesker blandt andet Jessica drake, som hun får taget et billede med 
Pernille oh Jessica drakePernille Klarskov til Xbiz awards

Vi skynder os at snige os ind til vores bord. så vi slipper for køen og så vi hurtigt kan sidde- Høje hæle er en Bitch ! Hvem har ramt filterknappen ? 
Hvem har klikket på filterknappen  ?
 

Det er blevet tid til prisoverrækkelsen og forsamlingen bliver vist ind i den store sal hvor det hele skal foregå. Der er iskoldt derinde hvilket betyder at stort set alle fryser.men hvis ikke man køler det ned, bliver der så varmt ingen kan være der, så det er bbare på med det store smil og en blazer!  Vi tager plads ved vores bord som vores agentur Ideal image models har reserveret.

Prisoverrækkelsen starter og det hele varer i ca halvanden time. Da eventet er slut deler vi os op i to grupper. Nogle vil videre og nogle vil hjem.Pernille er på team “lad os komme hjem og få varmen” holdet
Jeg, bodyguarden L. A, og Talent Manager Damian tager på en lækker restaurant, på hotellet hvor festen stadig fortsætter.
Vi drikker os alt for fulde i drinks og alt for champagne - Jeg blev virkelig fuld den aften! Men for fanden hvor var det en sjov aften, som jeg sent glemmer! 

 

Dag 8. Fredag den 18. Januar 2019

Jeg er fuldkommen ødelagt da jeg vågner næste dag! Men...Efter en god nats søvn står vi op, bader, drikker kaffe og beslutter at i dag skal vi have en ægte amerikansk morgenmad. Vi mødes med Damien, som kender et lækkert sted der hedder Nats.
Her spiser vi porcherede æg som er blevet en fast del af vores rejse rutine. I mens vi spiser morgenmad snakker vi om Damians mange skuespil projekter. Han underviser i skuespil og, vi overvejer om det kunne være noget for os at tage nogle lektioner.

Da vi har spist vores morgenmad og kaffen har fået tid til at virke, skal vi videre.

 

Vi skal hente autografkort, også kaldet  8 by 10s, som man skal bruge i båsen på næste uges AEE . Trods en solid morgenmad beslutter vi at spise burgere på In and out, mad er vel mad-elsker! 
Vi tager hjem og gør os klar til dagens photoshoot med Jin. Photoshootet foregår på et loft studio på mainstreet. Da vi ankommer til Jins loft, er der allerede to piger på settet. Vi hilser og snakker lidt med den ene, imens den anden pige afslutter sit shoot. Jin har en kasse med alle mulige slags rekvisitter og beklædningsgenstande. Det er blevet mørkt udenfor og lysene fra de omkringliggende skyskrabere udgør en fantastisk foto baggrund. Det er virkelig hyggeligt at være på settet og stemningen er afslappet. Vi får taget billeder sammen og hver for sig. Tiden flyver og inden vi ved af det har vi fået taget flere hundrede billeder. Vi er virkelig tilfredse med billederne og beslutter at det nok er tid til at pakke sammen.
Denice


DKDK

 

Efter ca 3 timers intens billede-skydning, takker vi af og ringer efter Damian der har lovet at hente os. Vi kører forbi et lille pizza sted, inden vi bevæger os hjemad. 

Det er dejligt at være sammen, og selvom det er hårdt arbejde, nyder vi virkelig tiden med hinanden ! Vi ved at næste uge, byder på en endnu hårdere kalender, men alligevel er vi tilfredse.
Der er noget over de mennesker, man kan være sammen med hele tiden, når man kan sidde helt stille på vej hjem fra en hård dag og uden at sige noget men bare kigge på hinanden, smile og vide at uanset hvad livet bringer en, så er man nu denne oplevelse rigere! og det kan intet eller ingen tage fra en! - Vi er god til at være sammen, og gode til at får gjort ting sammen!  - Sådan synes jeg at jeg har det med det meste af min familie og det sætter jeg kæmpe pris på at keg har muligheden for!

Endnu en dag i L.A er slut, og vi er både trætte, mætte og glade.

 

Tak fordi du læste med,  De resterende dage i Usa kan du læse mere om i næste indlæg.
- Næste gang er vi blandt andet på vej til Las vegas!  Vi skal checke ind i vores leje-hus og have gjort klar, til to af de andre piger kommer 
Veronica og tabita er nemlig på vej ! - Ankomst i huset, et par sjove dage ude! et Besøg på Stripklub og meget mere! 


Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en kommentar! 


Find film med mig

Husk at tjekke mine seneste film fra Usa, på Min profil på dkwebcam.dk 
- Her kan du bla se den film jeg skriver om i næste indlæg! :D 
OBS! - Jeg har faktisk også lige uploadet både Danish Newcummers Vol 1 & 2. 
Og andre scener fra mine tidlige år i pornobranchen!  Kig ind :D 
Min profil er lige her Min Profil på dkwebcam

Se billeder fra denne og sidste Usa tur her


Følg mig på instagram
Følg mig på instagram


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar