Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Dagbog fra USA

Oprettet d. under Denice Klarskov

Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA
Dagbog fra USA

For at i kan få et lille indblik i hvad vi lavede da vi var i LA, kan i her læse Min Personlige assistent Pernille Klarskov's, korte dagbog. 
et er en lang flyvetur til LA og er vi fuldkommen trætte da vi lander i LA. Et par har besluttet sig for at bruge den 11 timer lange flyvetur, på at drikke sig berusede og skændes hele vejen :D - Halleluja. - Men vi lod os ikke slå ud, vi sørgede bare for at sove en hel dags tid ved ankomst. Vi har jo hele 10 dage at nyde Hollywood i.


Lørdag, er dagen for den længe ventede Xbiz Halloween fest, Heaven and Hell! Festen er en branchefest for folk i pornobrachen. Derfor har vi besluttet at bruge dagen på at finde kostumer der lever op til festen! Vi kører lidt rundt mellem sex shops og deciderede kostume butikker. Det er dog ikke så enkelt at finde de helt rigtige kostumer og det ender med at tage det meste af dagen. Vi beslutter i fællesskab at vi gerne have en sammenhæng mellem vores kostumer. Vi ender med at beslutte os for en trio, der består af en vamp og hendes gode og dårlige skytsengle. Veronica finder et rødt outfit og jeg et hvidt. Denice køber et flot håndlavet kostume af fjer og palietter. Da alle har styr på deres kostumer er det efterhånden rimelig sent på dagen og vi kører derfor hjem og gør os klar. Veronica lægger en flot make up på os alle 3. Da vi alle er ved at være klar ringer vi efter en taxa. Denne kommer dog aldrig og vi ender med at ankomme, Well….. Fashionably late. Til vores store glæde er folk stadig i fuld gang med den røde løber, interviews og gensynsglæde….. Efter at vi har fået taget et par billeder, og Denice har sagt hej til gamle bekendtskaber, bliver vi guidet ned til et bord. Her møder vi Tee Reel og Marcus London som Denice kender fra sin tid i USA. Vi hygger, snakker, danser og drikker indtil festen lukkes og slukkes nogle timer senere. På trods af flere invitationer til efterfester beslutter vi at morgenmad er en langt bedre ide. Vi skal nemlig være friske da den følgende dag skal gå med forberedelser til den kommende ørken scene. Derfor kører vi og Marcus en tur på Dennys, som er en amerikansk Diner eller en slags morgenmadsrestaurant. Her runder vi nattens strabadser af med en overdådighed morgenmad, før vi begiver os hjem til lejligheden.
Xbiz fest

Søndag: Dagen startede tidligt da vi skulle aflevere lejebilen og finde en flot veteranbil til det kommende ørken shoot. Der blev scrollet igennem utallige sider med flotte biler. Der er dog mange ting at overveje når man skal finde en lejebil til et ørken shoot. For det første skulle bilen jo kunne modstå ørkenens barske elementer. Det er jo ikke på hovedvejen den skal parkeres men derimod et lille stykke fra vejen. For det andet skal man have tilladelse til at bruge bilen til optagelser. Overvejelserne var mange og udvalget endeløst. Dagen gik, kort sagt, ud på at gøre klar til mandagens strabadser. Imens vi scrollede os igennem uendeligt lange sider med veteranbiler, handlede vi de ting ind der skulle bruges den efterfølgenden dag. Indkøbslisten, som allerede var lang, voksede i løbet af dagen. For når der skal optages i ørkenen er der mange faktorer at tage hensyn til. Som de fleste nok har erfaret kan sand og solcreme være to uforenelige størrelser. Det gælder også i ørkenen hvor sandet bestemt ikke er et fint og roligt tæppe, man kan hvile sig på! Derfor skulle der både handles solcreme i spray, vådservietter, håndklæder, kasketter, solbriller og meget andet. I løbet af dagen modtager Denice et opkald fra Tommy Gunn, som er en af de to, mandlige modeller der er booket til optagelserne. Tommy tilbyder at tage sin survival truck med på settet! Denice bliver helt høj! Det bliver vi faktisk alle sammen. For Tommys truck har både køkken og bad, og kan køre i stort set alle terræn! Trucken er kort sagt helt oplagt til det her shoot. Visuelt er den også lige i skabet! Vi fortsætter vores indkøbstur med en del færre bekymringer og stemningen er i top! Da vi kommer hjem til vores lejlighed skal der koordineres med fotograf, modeller, instruktør og assistenter, for at finde et meetingpoint der fungerer for alle parter.

Mandag: -Den store optage dag! Denice har glædet sig i flere år til den her dag :D Klokken er 06 da vi så småt begynder at stå op. Det er endelig blevet dagen hvor vi skal skyde i ørkenen. Denice, som har en lang og udfordrende dag foran sig, er allerede oppe da Veronica og jeg lister ind i stuen. Hun har gang i et par bunker med ting der skal med, imens hun skriver med de forskellige mennesker, vi skal møde senere på dagen. Det er ikke svært at se hvem der er veteranen på det her shoot! Vi har en lang tur ud i ørkenen foran os. Lokation er den berygtede Death valley som er kendt for sin ekstreme varme. Veronica og jeg, der aldrig har været i staterne før, er super spændte! Der skal pakkes vand, solbeskyttelse, outfits, håndklæder, glidecreme, make up, vådservietter, sko osv. Der skal også handles et par ekstra småting på vejen. Tommy Gunn kører som aftalt hjemmefra i sin survival truck, og det hele er pludselig mere håndgribeligt da der nu er en bil med bad, strøm og det hele. De fleste kan nok forestille sig hvordan denne her super survival truck kan gøre alting nemmere. Ørkenen er en barsk lokation med masser af sand, vind og ekstrem sol. Men det er også en utrolig smuk lokation så uanset besværet er vi alle fast besluttede på at udnytte at vi er i smukke California! Denice hopper i bad imens vi andre pakker og forsøger at huske alt hvad man kan få brug for under den bagende ørkensol. Veronica skal lægge en flot make up som skal kunne modstå ørkenens barske elementer! Vi bliver enige om at det nok er bedst at ordne make up på settet, nu hvor vi har adgang til rindende vand. Det bliver gjort i bilens bagagerum, med bagklappen som skygge. Jeg (Pernille) har fået til opgave at stå for de praktiske formalier. Det betyder at jeg skal tjekke og fotografere modellernes ID. Derudover skal jeg også tjekke modellernes STD Attester for at sikre at alle er blevet tjekket, og erklæret sygdomsfri inden for rimelig tid. Der skal også underskrives såkaldte 2257's som er en release man altid underskriver, inden optagelserne starter. Denice har booket fotografen


Chris King til at lave stills før optagelserne går i gang. Chris er en dygtig fotograf Denice har arbejdet med ved flere lejligheder på sine rejser til USA. Han har et helt særligt øje for både vinkler, lys og billedkompositioner. Stemningen er helt i top da Chris går i gang med at skyde de første still billeder af Denice på toppen af survival trucken. Chad får en god ide til hvordan Denice undgår at skulle ligge direkte i sandet. Tommys vogn er udstyret med kæmpe store reservedæk som Denice kan ligge på. Under optagelserne tager vinden til, og sandet blæser op. Det betyder at der skal en del koordination til for at få optagelserne i hus. Denice og drengene, kæmper en brav kamp mod sandet og varmen, og vi andre gør hvad vi kan for at gøre det lettere for dem. Efter ca 5 timer er vi færdige og kan ånde lettet op. Sikke en dag! Vi pakker ned og takker alle for en fantastisk indsats inden vi kører derfra.
Se resultatet af Denice's Comeback på DK Webcam! - Filmen udgives KUN på dkwebcam - Se den fra Torsdag den 6.12.2018 kl15:00 
Find Denice's Profil her  - Traileren kan du se på DK webcam også.


På vej hjem til lejligheden får vi tilbudt at være med i en musikvideo den næste dag. Denices agent Tee Reel mangler et par piger til at spille med i en hiphop musik video featuring xzibit.
Vi beslutter at den oplevelse må vi have med! Så vi skynder os tilbage til lejligheden og begynder at finde de ting frem vi er blevet bedt om at medbringe den følgende dag. Klokken er nu blevet 02 og da vi skal være på settet kl 10 den følgende dag, er det langt over vores sengetid. I L.A er det ikke opgaverne der tager lang tid, men derimod transporten til og fra opgaverne.
Det betyder da også at vi skal afsted ca en time før. Dette på trods af at settet ligger relativt tæt på lejligheden.

Tirsdag: Klokken er 8 da vi står op og begynder at gøre os klar til musikvideo optagelserne. Der skal pakkes undertøj og træningstøj. Vi har fået rimelig sparsom information om dagens strabadser og pakker derfor lidt af hvert. Vi bliver hentet af Denices agent Tee Reel, som kører os til settet. Da vi ankommer på settet bliver vi budt velkommen og får en kort briefing af instruktøren Marcus. Sættet er delt op i 3 lokaler med hver sin kulisse. Det kan tydeligt ses at der er tale om en rap video. Det første lokale vi går igennem, forestiller en undergrunds pokerklub hvilket understreges med tung røg og dunkelt lys. Lokale nummer to forestiller en omklædning i en stripklub. Her bliver vi bedt om at hjælpe med at gøre kulissen mere autentiske. Vi pakker alt vores make up, undertøj, stiletter og lignende ud. Da vi har fået pakket ud og er blevet briefet yderligere, går vi lidt på opdagelse. Lokale nummer 3 er klart den mest imponerende kulisse. Det forestiller en lejlighed fyldt med kokain og våben. Vi bliver hurtigt enige om at vi skal have et par billeder i stuen, før optagelserne for alvor går igang. Der er en del ventetid på settet hvilket er helt normalt. Vi får tiden til at gå ved at snakke med en masse spændende mennesker på settet, og hjælper ellers til hvor vi kan. I løbet af dagen skydes der små sekvenser af et par minutters varighed og herefter venter vi igen. instruktøren spørger om vi kan blive til efter solnedgang, hvilket ellers ikke var en del af planen. Vi har sat dagen af til videoen og går med til at tage “Den lange vagt”. Efter en meget lang dag er videoen skudt færdigt og vi ånder alle lettede op. Tee Reel og hans ven Phil spørger om ikke vi skal spise noget mad sammen for at afslutte dagen. Vi kører tilbage mod Hollywood og finder en lækker lille taco restaurant. Her spiser vi sammen og gennemgår dagens oplevelser inden vi kører hjem og får en tiltrængt nattesøvn. Endnu en fantastisk dag er slut.Onsdag: Det er blevet Onsdag og vi har planlagt at dagens skal bruges på at få skudt nogle billeder i smukke omgivelser. Vi har besluttet at det skal foregå på smukke Santa Monica beach.
Man skulle tro i vores tid at vi har taget selfies alle steder, men vi har en travlt uge så derfor er det faktisk begrænset hvad vi får lavet af billede. Vi pakker bilen og kører mod Santa Monica. Trafikken er tung og det tager sin tid at komme frem. Da vi når til Santa Monica beslutter vi at gå en tur på den berømte Santa Monica Pier. Derefter snupper vi en lækker frokost der består af skaldyr og andet godt fra havet Veronica der aldrig har smagt østers får sig en på opleveren. Denice får lokket 3 forholdsvis store østers i hende. Derefter spadserer vi ned på stranden og tager en masse billeder. Man må ikke være topløs på stranden og der er rigtig mange mennesker. Derfor bliver det et meget sobert shoot. På et tidspunkt spotter vi en livredder bil og bliver enige om at snakke med dem om at tage et par billeder ved siden af bilen. Det får vi lov til, og livredderne kigger opmærksom med inde fra bilen. Dagen går så småt på hæld og lyset begynder at forsvinde. Vi beslutter at vi har fået taget nogle flotte billeder og at det er tid til at pakke sammen, så vi kan nå at se den årlige halloween parade i West Hollywood. Vi kører hjem og gør os klar til halloween paraden.
i bliver enige om at vi godt kan se paraden uden at være iført kostumer. Vi bestiller en Uber ( VI ELSKER UBER) og tager afsted. Da vi ankommer vrimler det med mennesker i de mest opfindsomme kostumer man kan forestille sig. Der er alt fra Handmaids til Westworld karakterer. Vi bider mærke i, at rigtig mange af kostumerne er hjemmelavede og baserede på karakterer fra film, serier og bøger. Det er tydeligt at se at denne Halloween parade foregår i Hollywood. Stemningen er fantastisk og folk danser og tager billeder med hinanden. Vi går gennem mylderet af mennesker, danser lidt, skråler med de store Hit og ender med at snuppe en sub på Subway før vi igen bevæger os hjemad. Endnu en spændende dag i Hollywood er slut.Torsdag: Denne dag byder på møde med Vixen som er en af de mest eksklusive produktionsselskaber der findes i pornoindustrien. Tee Reel har arrangeret at Denice skal mødes med Mike ( En Producent), og tale om et fremtidigt samarbejde. Denice fortæller at Mike var ham der hentede hende i LAX da hun som 18- årig rejste til staterne for første gang. Gensynsglæden er stor, og der bliver talt lidt om gamle dage. Denice bliver taget med ind i et rum, hvor hun bliver fotograferet og skal svare på et par spørgsmål. Det hele går ret hurtigt da alle parter allerede er bekendt med hinanden. Vi andre venter i receptionen som er pyntet med en rumdeler fyldt med AVN awards, som er pornobranchens svar på en Oscar. Tee rell og Denice K på Vixen's kontor i LAVi tager lidt billeder af de imponerende mange statuetter og hilser pænt på de forbipasserende medarbejdere. Receptionen munder ud i et åbent kontorlandskab med ca 30 skriveborde. Ved hvert bord sidder en dybt koncentreret medarbejder og redigerer billeder, helt uforstyrret af hvad der sker omkring dem. Veronica og jeg er meget imponerede over de billeder vi kan se rundt omkring på skærmene. Det er tydeligt at vi er landet på et kontor for særligt udvalgte modeller. Denice kommer tilbage med et kæmpe smil på læben og siger at det gik rigtig godt. Vi siger pænt farvel og kører tilbage mod lejligheden. Vi når dog ikke ret langt før vi beslutter at vi skal forbi et shoppingcenter, for at slå os løs i Victorias secret. Det skal lige tilføjes at Victoria’s Secret i staterne er en helt anden oplevelse end derhjemme. I den danske forretning kan man kun købe trusser, parfume og tilbehør. I staterne kan man købe de forskellige kollektioner man ser på modellerne i deres runway shows. Da vi alle har fået prøvet en masse undertøj, fundet glimmer spray, make-up tasker osv. Kører vi hjem og gør os klar til at tage ud at spise. Aftenens middag foregår på SUR, som står for sexy unique restaurant. Restauranten er valgt af undertegnede, der er skabs-fan af reality serien Vanderpump rules, som foregår på SUR. Vi har lokket Denices agent Tee Reel med og stemningen er helt i top.
Samtalen går på dagens møde med Vixen og eventuelle fremtidige samarbejdsaftaler. Her i L.A er det svært at adskille business og pleasure. Det er ikke noget vi ser som en udfordring, snarere en mulighed. For når man “kun” er afsted i 10 dage kan det være helt oplagt at kombinere de to, for at mest muligt ud af tiden. -Og det har da også båret frugt indtil videre. Middagen er super lækker og omgivelserne er smukke. Da vi har spist vores mad snupper vi en drink i baren. Denice og Veronica bliver enige om at natten er ung og at de slet ikke er klar til at tage hjem endnu. Tee Reel er ligesom jeg selv træt og vi kører tilbage til lejligheden. I løbet af natten hører jeg en del rabalder i stuen og går ind for at se hvad der sker. Her ligger Denice og Veronica på henholdsvis sofaen og gulvtæppet og græder af grin. Denice kaster vingummibamser efter Veronica som begejstret kaster sig efter dem uanset hvor de lander. Det udvikler sig til en regulær vingummi-krig indtil de har tømt poserne. Herefter begynder Denice at græde af grin og fortælle om deres rimelig vovede taxatur fra restauranten. Veronica er midt i taxaturen fast besluttet på at hun skal orgasme i den taxa. Hvordan det gik, kan du se her: GÅ TIL VERONICAS FILM PÅ DKW  ( linket til en fræk film på dkwebcam.dk / du skal derfor oprette en gratis bruger for at læse om filmen og se den) 


Fredag står vi tidligt op og gør klar til en hel dag med fotografen Chris King i lejligheden. Lyset på altanen er så smukt om morgenen så vi skyder lidt prøve billeder inden vi begynder at rykke rundt på tingene og planlægge hvor vi skal skyde hvilke billeder. Når man laver et photoshoot i en lejlighed er der mange ting at tænke på. Unødvendigt rod skal fjernes og alle overflader skal pudses, så det hele spiller. Det gælder selvfølgelig også vinduer, skydedøre osv. Veronica gør klar til at lægge make up og ordne hår. Denice finder forskellige outfits frem og arrangerer møblerne på en måde der fungerer bedre på billederne. Jeg går en tur for at købe glasrens og andre småting. Da jeg kommer tilbage er Veronica så småt færdig med Denices make up. Chris ankommer og Denice og ham går igennem hvilke billeder der skal skydes hvor, imens jeg får lagt make up. Vi bliver enige om at vi er nødt til at have nogle burgere fra In n Out ( By far den bedste burger). Denice foreslår at lave nogle glamour billeder, hvor hun spiser burger for at bryde det romantiske look. Chris er helt vild med ideen, og der går lige knap 30 sekunder, før han er på vej efter den mest greasy burger på kortet. Da Chris kommer tilbage nyder Veronica og jeg vores burgere i ro og mag, mens Denice bruger sin som rekvisit. Ketchuppen løber ned af halsen og brysterne. Chris instruerer hende i at spise burgeren som kun en amerikaner kan! “Oh yes, eat that burger!” “Show me you love that burger!” “This is so dirty, oh yes girl! You are hot!” Da Denice efterhånden løber tør for burger er det blevet min tur til at hoppe foran kameraet. Derefter er det Veronicas tur.
Denice Klarskov på altanen i Hollywood, billeder af chris King
Da vi alle har fået taget en masse billeder, afslutter vi shootet og gør os klar til at tage til middag på BOA som er en af de bedste restauranter i L.A. - Billederne af Denice og Veronica kan du se i gallerier på dkwebcam.dk 
Middagen på BOA var super lækker! Det er bestemt et sted vi skal besøge næste gang vi besøger LA - I januar 
te

Lørdag, Det er blevet vores sidste hele dag i L.A og det skal da fejres med shopping! Så vi kører et smut til L.A´s farverige Fashion District. Her finder man alt mellem himmel og jord. Vi bevæger os igennem små centre med alt fra legetøj til make up. Traditionen tro ender vi med at købe bunker af lækkert lingeri, kjoler og selvfølgelig matchende stiletter! Vi går lidt frem og tilbage og kigger på de uendeligt mange stande, boder og butikker, før vi beslutter at spise en frokost. Fashion district har et overvældende udvalg af streetfood som folk spiser imens de går rundt og kigger på butikker. Det kan godt være ret overvældende med de mange kraftige dufte fra streetfood boderne, så vi snupper en sub fra Subway i stedet. Da vi er godt og grundigt trætte af menneskemylderet og de mange gode tilbud beslutter vi os for at køre tilbage til vores lejlighed. Eftersom det er vores sidste hele dag i L.A begynder vi så småt at tvivle på om vi har overvægt. Denice har, som altid, købt en ekstra kuffert på turen hjem. Norwegian har desværre lavet en fejl således at den ekstra kuffert var koblet til turen ud og ikke turen hjem. Ydermere er deres website nede hvilket gør det umuligt at løse uden at ringe til dem. Det betyder at vi må bruge en stor del af aftenen på at løse bagageproblemet. Men vi taber ikke modet, og er opsat på at få det bedste ud af aftenen. Denice og Veronica tager et smut på Hard Rock Cafe sammen med vores nye ven Phil, og Tee Reel og jeg selv besøger en tema restaurant ved navn Saved by Max. Den sidste aften i L.A er slut og vi er alle udmattede da vi begynder at pakke vores kufferter. - Der er snart AVN og skal vi afsted igen! Cali you Btich ! Vi savner dig allerede! Tak til DK Production, DK Webcam, Veronica, Pernille, Chris King, Tee Reel, produktionshold og andet godtfolk - for denne super fede tur! 

Jeg kommer online kl 15:00 når filmen udkommer :D Fang mig på DK Webcam :D 
Link til min profil lige her DK WEBCAM


Følg pernille på instagram :D 


Følg Min stylist Veronica på Instagram


Kommentar(er) 1

  • Rune39
    Rune39

    Hej denice og resten af teamet Hold fast det var god og lækker læsning Dejligt at komme lidt bag ved at få et indblik i hvir dejligt i har haft det og hvor meget det egenlig kræves for at lave en film, billedrr ect. Glæder mig til at købe filmen og til at du kommer online Tak til din søster for den dejlige dagbog Rune39

    Svar

Skriv din kommentar