Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Opdateringer på DK Webcam

Oprettet d.

Opdateringer på DK Webcam
Opdateringer på DK Webcam

Mandag morgen.... ja de to første ord siger næsten det hele, for de fleste.... 

Mandag morgen står jeg op til at DK Webcam's ene server har det rigtig skidt.
- Den har lidt af overload og stress og et ældre sæt krykker, til at gå på.
Det har været en nødvendighed i noget tid og jeg har godt vidst at den snart skulle have en opdatering og Det var sådan set også planlagt i forbindelse med den nye Chat.  Der sker så desværre det at serveren synes den er for træt til at holde ugen ud og den braser sammen og siger fra 4 dage før den ny skal sættes til!

I løbet af sidste år, mistede jeg en medarbejder i DK Production. (Den lange historie gider jeg ikke at forklare, for det ville tage dage) det korte af det lange er, den medarbejder der har sat alt det sidste op i systemet, synes han skulle forlade systemet kort efter han har sat sit præg over det hele.
 - Hvis man ikke ved noget om system udvikling overhovedet,  kan en lang forklaring være svær at forstå, så derfor den korte. Vores nye udvikler, starter altså sit nye job, med at skulle finde hoved og hale i hele koden og alle bagvedliggende services, Ikke mens systemet er oppe, som normalt, men mens alt er nede - Alt skal hives ud fra serverne, og serverne skal repareres og alt skal så sættes op igen.  - Hvad jeg havde forventet ville taget max et par dage, tager pludselig en lille uge og det er forfærdeligt. Men man har bare ikke noget valg!  Man må gøre det sådan, og det tager bare en KRIG, sådan virkelig.
Stakkels Udvikler. siger jeg bare! og stakkels Modeller og endnu værre stakkels Brugere! - Det er så forfærdeligt, når man bruger noget hver dag, og det så pludselig ikke virker! 

Men det gode ved det hele er, at vi jo arbejder på en masse nye funktioner blandt andet den nye Flash fri Chat - Som gør at DK Webcam's chat kan fungere på alle enheder og i alle browsere
- Nu er alle serverne fuld opdateret og nyinstalleret og renset osv. - Og det gør at fremtidig udvikling og opdatering bliver meget nemmere og hurtigere og meget mere håndgribeligt.
samtidig gør det også at systemet med tiden kører bedre og mere gnidningsfrit.

Det har været en vanvittig hård uge, for i mandags kendte jeg ikke omfanget, og tænkte at serveren bare skulle genstartes engang og så var den der igen, men det kunne bare ikke lade sig gøre.
og som alle ved for hver gang man åbner og retter i et problem, opstår der som regel et nyt - Har du feks nogensinde siddet med SEO så ved du at den mindste ændring eller rettelse kan ødelægge alt du lige har lavet  og sådan kan man også sammenligne med systemer i den her størrelse - For DK Webcam er super kompliceret! - Det er ikke "bare" et website - Det er en service, med en masse live funktioner, tællere, livestreaming, trækninger hvert sekund - Det er vanvittigt kompliceret. - Og det er det der har gjort at det har taget så ustyrlig lang tid.

Alting er sammenkoblet, og fejler en ting noget, fejler rigtig mange ting.
Så for hver gang en ting fejler skal man tjekke alle de andre ting også.

Inden den her forklaring bliver for lang så........ Vil jeg bare sige, at jeg ikke havde forventet at det ville tage så længe, men jeg har været nødsaget til at gøre det sådan, for ikke at skulle være nede over flere omgange det næste stykke tid.
Nu var vi nede ufrivilligt så er det bare at knokle på og få det hele ordnet på en gang.

Vi er der snart, meget snart endda. - Men spørger du mig præcist hvornår vil svare være, når sitet igen er klar og alle funktionerne er sat korrekt op igen. 

  


Kommentar(er) 3

 • Mikael
  Mikael

  Hej Denice. Kønne Øjne De har.

  Svar

 • Mikael
  Mikael

  Hej Denice > > Det er så forfærdeligt, når man bruger noget hver dag, og det så pludselig ikke virker! > Det kender godt fra mit eget liv. Det er bare m..-træls. > > Men det gode ved det hele er, at vi jo arbejder på en masse nye funktioner blandt andet den nye Flash fri Chat - > Som gør at DK Webcam\'s chat kan fungere på alle enheder og i alle browsere > Det er jeg kun frem til. Min favorit browser – i dag - er Mozilla Firefox. > > Det har været en vanvittig hård uge, for i mandags kendte jeg ikke omfanget, og tænkte at serveren bare skulle > genstartes engang og så var den der igen, men det kunne bare ikke lade sig gøre. > Det virker også i de fleste tilfælde. Nogle gange er man tvunget til at starte forfra f.eks. ved at gen-installerer det hele igen. Især hvis styresystemet er Windows. Her er Linux mere drift-sikkert. > > Inden den her forklaring bliver for lang så........ Vil jeg bare sige, at jeg ikke havde forventet at det ville tage så > længe, men jeg har været nødsaget til at gøre det sådan, for ikke at skulle være nede over flere omgange det > næste stykke tid. > Da jeg er lidt nørdet, plus efter at jeg har passeret de 40, så har intet imod lange forklaringer. Så går tiden jo med det. > > Vi er der snart, meget snart endda. - Men spørger du mig præcist hvornår vil svare være, når sitet igen er klar og alle funktionerne er sat korrekt op igen. > Bedre sent end aldrig. I jeres tilfælde et dette en Gen-Opbygning end en opdatering. Mikael P.S.: Her hvor at jeg bor har jeg computer-system fra År 1990, hvor at En af komponenterne (bl.a. en af Chipsene) også hedder Denise !!! Styresystemet ”NextOS” har en Virtual Assistent der hedder Denise !!! https://1-tube.ru/watch/7W52TL9Akv4

  Svar

 • Drew
  Drew

  Thank god for google translate. Denice you are one of the most beautiful women in the world with eyes that can break a heart at 2000 meters, and I\'m about 1/3rd danish and wish to god I could understand more of what you\'re saying naturally. Thank goodness for tech and more importantly you.

  Svar

Skriv din kommentar