Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Analsex Guide

oprettet d.

Analsex Guide
Analsex Guide
Analsex Guide
Analsex Guide
Analsex Guide

Anal Træning  - Indlægget indeholder links til min egen butik DKbutik.dk, hvor du kan købe flere af de produkter jeg omtaler.


Da jeg startede i pornobranchen, havde jeg ikke den store appetit for analsex og slet ikke på film.
- Jeg mente meget bestemt at det var et sted kun ting kom ud! og ikke ind! Den holdning havde jeg sådan set lov at have, selvom mange af de andre piger frynsede lidt af at jeg faktisk synes det var en smule smertepræget. - Jeg var ikke fan.

Jeg havde haft nogle oplevelser i det private med min kæreste gennem nogle år og det var dejligt nogle gange og slet ikke særlig rart andre gange, jeg havde ikke lært at slappe af på den rigtige måde.

Indtil jeg en dag  - da jeg boede i LA, kom hjem fra arbejde (boede i et hus ejet af min agent, hvor man lejer et værelse, nogle gange kan det være et deleværelse )  På mit værelse render min roommate rundt med en buttplug bagi og pakker arbejds kuffert. - Jeg ved ikke helt hvor jeg skal gøre af mig selv og kommer til at grine, - Hun kigger sjovt på mig og siger helt køligt "ahh is it my plug ? ... dont worry, im just stretching my hole, i have an anal scene tomorrow, with Chris" ( Chris Charming / Stor dong :P ) Den sætning førte til en hel lang forklaring om analsex, udrensning, træning, opvarmning, glidecremer, bedøvelse og alt mulig andet. 

Det var røv hyggelig aften som man siger og den leder egentlig til at jeg nu skriver denne lille mini guide til træning og klargøring til analsex, for der helt sikkert nogle der ikke har prøvet det endnu, fordi de ikke er klar eller ved helt hvordan man går til det for der har jeg jo selv været en gang, da jeg ikke vidste alt det jeg ved nu.


Træning af anus er nødvendigt for mange for at få nydelse af analsex.
Det er ikke unormalt at man kan synes det gør ondt at have analsex og der findes også mange der bare slet ikke synes det er noget for dem overhovedet! og det er også helt cool, anal sex er for nogen og ikke for andre.
Men til dig der kunne tænke at prøve at udforske det område det lidt nærmere, har jeg lavet en lille guide til hvordan du kan starte og hvilke hjælpemidler jeg selv synes var gode da jeg startede med at eksperimentere. 


Min Guide til analtræning og analsex. 
 

Helt fra start, uanset om du skal øve dig alene eller sammen med andre så skal være der styr på Hygiejnen først.Almindelig hygiejne.

Overstå dit toiletbesøg 1-2 timer før du skal have analsex. Tag et bad eller vask dig grundigt bagi efter dit toiletbesøg.
 

Udrensning ( Slet ikke nødvendigt, men nu og da ganske behændigt )
Man skal passe på med at gøre dette for meget da det kan udtørre og give irriterede slimhinder hvis man gør det for ofte. Det kan dog være rart en gang imellem, hvis der virkelig skal være gang i den. eller hvis man feks gerne lige vil renses, inden de første forsøg.
med tiden lærer man om man er "klar" eller ej, og bliver mindre "stresset" over om der kommer noget med ud :)Personligt har jeg gjort det, når jeg skulle lave anal scener, for ellers ville det simpelthen være for ubehageligt ved tanken om afføring på pikken midt på settet - Jeg ville simpelthen ikke kunne slappe nok af til selv at nyde at lave scenen og det ville have en konsekvens på det arbejde jeg ville levere og det ville være en dårlig oplevelse for mig. 

I hvert fald kan man gøre det med en Anal Douche. - Man pumper altså vand op i endetarmen, lader det sidde der lidt og trykker så vandet ud igen. Det kan man gøre et par gange, hvis man føler man ikke har fået det hele ud. Husk at rengøre douchen efter hvert brug.
( Klik på billedet og gå til produktet på DK Butik )


 

Man kan også bruge en intimbruser
 

( Klik på billedet og gå til produktet på DK Butik )

Intim bruser fra dkbutik anbefalet af Denice Klarskov

Man sætter brusehovedet på den bruser, isetdet for eksisterende brusehovede og tænder vandet stille og roligt, til man føler sig fyldt.. trækker bursehovedet ud igen, og går på toilettet :) Personligt synes jeg det er langt nemmere med brusehovedet, når jeg er hjemme imens douchen er god, on the go :) Men det er jo en smags sag.Guide - Brug Glidecreme.

Brug Glidecreme altid, uanset om du øver eller leger alene, eller om du er sammen med en partner. - Det er et absoult must at bruge glidecreme, røven producerer ikke som skeden glidevæsker så det er altså super vigtigt at du sørger for massere af glidecreme. Du kan feks vælge denne glidecreme, specialt udviklet til anal sex og som er sikker at bruge sammen med kondom også.

( Klik på billedet og gå til produktet på DK Butik )Pjur Bcakdorr glidecreme, specielt udviklet til anal sex

Der findes enda også en vegansk Glidecreme du med fordel kan bruge, hvis du er veganer eller foretrækker veganske produkter.

Vegan_glidecreme_analguide.
Uanset hvad, er det vigtigt at du vælger vandbaserede eller silikonebaserede glidecremer, lad være at bruge alternativer, som Cremer, olier og lign.
Brug de midler og værktøjer der udviklet til det, så skåner du dig selv og din røv bedst muligt :) 

Ekstra Afslapning, den lille hjælper Comfort Serum - Backdoor - fra Pjur

Om du er begynder eller øvet, kan det være rart med en hjælpende hånd til at slappe af.
for nogle er tricket at bruge en Comfort serum, den gør at man slapper mere af i musklen, uden bedøvelse. 
Så det gør det lettere en penetrere. Derfor hedder den også comfort serum- En serum der understøtter vævets fleksibilitet samt får området til at slappe af helt uden bedøvelse.
den ligger som en hinde på huden, der reducerer følsomhed. - En god lille analsex hjælper

Anal serum comfort pjur glidecremeKom godt i gang alene


Sådan kommer du igang med selve det at indføre noget i røven for måske, første gang.
Det kan være ubehageligt, men mest af alt fordi det er uvant. Man skal være helt afslappet og jeg synes sådan mentalt klar før man begynder.
Selvfølgelig er det svært at romantisere at man står der med sin første plug lige efter man har renset røven, og skal få det hele til at føles all snuggles, det er jeg godt klar over er totalt urealistisk.
Det jeg siger er bare, man skal gøre sig klar, slappe af og hygge sig med det, man kan få alle mulige smarte træniningskit, selv brugte jeg et sæt a 3 analplugs i forskellige størrelser, som anal training sæt, med en small, en medium og en large plug.
Og et andet kit med en vibrator, det hedder Powerbox. Det indeholder en slags anal dildo også og den er virkelig god til træning, og den er stadig min favorit til anal opmuntring under sex, den er god også vaginalt, men helt ærligt himmelsk med dens kugler for enden. Det er den du ser nederst på det første billede her.  

Galaxia Dildoen Fåes alene uden resten af opwerboxen lige her: GALAXIA DILDO

Anal kit, dildoer, vibratorer til anal brug anal trænings kit kegleform 3 stk

Når man er klar, tager man noget glidecreme, hellere for meget end for lidt.
Prøv med den mindste af dine plugs og indfør den stille og roligt, "bid for bid" Du skal føle dig tilpas før du forsætter, vent gerne dertil hvor er du er nået, og fortsæt så når du igen er afslappet.
Det er en process og den tager tid, så lad være med at stresse dig selv over det. - Jeg brugte mange aftener i sengen og øvede mig i at slappe af, jo mere jeg trænede jo frækkere anal sex havde jeg.
Så øvelse gør virkelig mester! - når du har mestret den mindste, går du til den næste "kegle" du starter sådan bare forfra med at tage et lille strykke af gangen.

Når du er klar til at dele oplevelsen.

For mig er Anal sex noget ekstra og derfor skal jeg gerne være ekstra liderlig og afslappet når det sker, det er altså ikke noget jeg "bare kan" agtigt, det tror jeg faktisk det er for de færreste.
Det kræver tid, nus leg,forspil med fingre, og også gerne sexlegetøj.  Det er slet ikke sexet hvis den man er sammen med ikke forstår at den slags tager tid, og går det for stærkt - siger jeg helt fra.
Det skal være noget jeg har lyst til, ellers er det slet ikke rart. De fleste kan dog også godt mærke om stemingen er der eller ej - uanset synes jeg at det fortjener nus og leg og forspil, for det er så frækt når det gøres godt og rigtigt og uden smerte.

Det er dejligt at blive slikket og gjort klar, ligesom det er frækt at blive slikket når man skal kneppes vaginalt.
Man bliver afslappet, der bliver fugtigt og det er jo alle de ting vi har brug for ved analsex så hvorfor ikke! Man må forvente at man skal lege med en masse glidecreme, kysse, slikke og udforske området let og pirrende. 

Føles det ikke rart eller trykker det på blæren eller lign så prøv en ny stilling, eller tjek om du faktisk skal tisse :) - Man kan godt ramme eller føle man rammer blæren hvis den er fuld.
Personligt kan jeg bedst lide at blive bolledet analt bagfra eller i missionær.  - Missionær, når jeg gerne selv il styre tempo og dybde, her kan jeg selv let nøjes med at indtage det jeg kan og så tage en pause.
Når der så er gang i den og keg afslappet kan jeg også rigtig godt lide doggy.

Når er i kommet frem til et afslappet udgangspunkt og modtager er afslappet og klar til indføring, gør i fuldstændig som under træning, et lille stykke af gangen indtil modtageren igen er afslappet, giveren må ikke trække ud under pausen hold dig helt stille. - Og når modtager igen er klar giver man det et afslappet stykke mere.. - Det kan godt være der skal varmes op flere gang undervejs og man skal altså være forsigtig når man leger med røven, specielt indtil man er helt tryk ved afslapningsdelen. - Tag det roligt og så skal det nok komme.

Vær opmærksom på ikke at bruge de samme dildoer, sexlegetøj fingre etc, i anus og derefter i skeden. - Det kan skabe nogle voldsomme infektioner i dit underliv! så hold styr på hygiejnen :) 


Funktionel Udsmykning

Vis giveren at du har rengort dig og klargjort dig og er frisk på en prøve feks ve dat bære et super smuk buttplug, som satidig hjælper dig med at holde gange i at afslappe og styre musklen dernede.
På den måde ser det smukt ud og du er mere åben allerede fra i starter, jeg synes personligt de er super fede, man kan få buttplugs med alle mulige flotte "ender" som gør det frækt og indbydende.
ANNI Butt blug steel, rød med hjerte

Rengøring af dildoer, plugs og lignende.

Bruger du plugs, dildoer eller andet legetøj er det vigtigt at du sørger for at det er rent inden du bruger det og efter du har brugt det.
Den bedste måde er ved at bruge en cleanser Spray. Denne er en alkoholfri og hudvenlig spray til rengøring af sexlegetøj. Velegnet til rengøring af alkoholfølsomme materialer som latex, silikone og gummi
Det er altid en god ide at vaske din dildo først, men det er ikke alle dildoer og vibratorer der er vandtætte og her kan man med fordel nøjes med at bruge sprayen. 
Der findes også en Økologisk og vegansk udgave af rensespreays til sexlegetøj.
Dildo_rens_rengøring_PjurVegansk Rengøring til sexlegetøj

Er du stadig i tvivl om noget, eller har du spørgsmål mig kan du skrive en kommentar til indlægget så svarer jeg så vidt det er mig muligt. 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar