Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

DK Gæstebloggeren

 1. Sexual Sara

  Sexual Sara "10 Grunde til at jeg er webcam model"

  oprettet d. under

  Online er jeg kendt som den altid smilende og frække Sexual Sara. Men bag skærmen gemmer der sig en meget eftertænksom og empatisk kvinde, som er nysgerrig på livet og alt hvad det indebære. Mit formål med at blogge på Gæstebloggeren er at komme ud med nogle af mine tanker omkring hvordan det er at arbejde som webcam model, og hjælpe andre mennesker som også ønsker at leve et liv hvor de kan have 100% kontrol og udtrykke deres seksuelle natur, uden at skulle skamme sig eller gemme sig bag skærmen.
   

  Skriv en kommentar

 2. Mænd i Dametøj

  Mænd i Dametøj

  oprettet d. | 1 kommentar(er)

  I sommers havde jeg en oplevelse på DKwebcam.dk, som har siddet i mig lige siden. Jeg fik i mit chatroom besøg af en mandlig bruger med en pigedrøm. Hans tabu ramte mig dybt, da jeg selv har gennemlevet et personligt tabu under et andet emne. Og jeg kunne derfor ikke lade være med at ”gå til” ham. 
  Vi fik en lille dialog ud af det, men jeg føler at jeg efterlod den uafsluttet. Derfor har jeg nu besluttet (med hans accept selvfølgelig), at fortælle en lille del af hans historie..

   

  Skriv en kommentar

 3. Velkommen til Gæstebloggeren på Clubdenice.dk

  Velkommen til Gæstebloggeren på Clubdenice.dk

  Oprettet d.

  Gæstebloggeren på Clubdenice.dk
  Byder en masse skønne gæste-skribenter, Velkommen! 

  I fremtiden, vil du her på Gæste-Bloggeren kunne læse indlæg fra et hav af forskellige Danske piger fra erotikkens verden.
  Det overordnede emne er seksuel åbenhed. - Vejen dertil, nydelsen deraf, gode guides, personlige beretninger, erfaringer, gode råd, Vlogs og meget mere.
  Det handler nemlig om sex i en eller anden forstand, men allermest handler det om mennesker og deres vej til seksuel frigørelse.

  Skriv en kommentar