Denice Klarskov |Officielt website |Blogs

Opdateringer på DK Webcam

Oprettet d. under Denice Klarskov,

Opdateringer på DK Webcam
Opdateringer på DK Webcam

Mandag morgen.... ja de to første ord siger næsten det hele, for de fleste.... 

Mandag morgen står jeg op til at DK Webcam's ene server har det rigtig skidt. - Den har lidt af overload og stress og et ældre sæt krykker, til at gå på.
Det har været en nødvendighed i noget tid og jeg har godt vidst at den snart skulle have en opdatering og det var sådan set også planlagt ifb med den nye Chat.
Der sker så desværre det at serveren synes den er for træt til at holde ugen ud og den braser sammen og siger fra.

i løbet af sidste år, mistede jeg en medarbejder i DK Production. ( Den lange historie gider jeg ikke at forklare, for det ville tage dage) det korte af den lange er, den medarbejder der har sat alt det sidste op i systemet, synes han skulle forlade systemet kort efter han har sat sit præg over det hele. - Hvis man ikke ved noget om system udvikling overhovedet,  kan en lang forklaring være svær at forstå, så derfor den korte.
Vores nye udvikler, starter altså sit nye job, med at skulle finde hoved og hale i hele koden og alt bagvedliggende services. ikke mens systemet er oppe mens alt er nede - Alt skal hives ud fra serverne, og serverne skal repareres og alt skal så sættes op igen.  - Hvad jeeg havde forventet ville taget maks et par dage, tager pludselig en lille uge og det er forfærdeligt. Men man har bare ikke noget valg!  Man må gøre det sådan, og det tager bare en KRIG, sådan virkelig.
Stakkels Udvikler. siger jeg bare! og stakkels Modeller og endnu værre stakkels Brugere! - Det er så forfærdeligt, når man bruger noget hver dag, og det så pludeslig ikke virker! 

Men det gode ved det hele er, at vi jo arbejder på en masse nye funktioner blandt andet den nye Flash fri Chat - Som gør at DK Webcam's chat kan fungere på alle enheder og i alle browsere
- Nu er alle serverene fuld opdateret og nyinstallleret og renset osv ov - Og det gør at fremtidig udviklig og opdatering bliver meget nemmere og hurtigere og meget mere håndgribeligt.
samtidig gør det også at systemet med tiden kører bedre og mere gnindningsfrit.

Det har været en sindsyg hård uge, for i mandags kendte jeg ikke omfanget, og tænkte at serveren bare skulle genstartes engang og så var den der igen, men det kunne bare ikke lade sig gøre.
og som alle ved for hver gang man åbner og retter i et problem, opstår der som regel et nyt - Har du feks nogensinde siddet med SEO så ved du at den mindste ændring eller rettelse kan ødeligge alt du lige har lavet 
og sådan kan man også sammenligne med systemer i den her størrelse - For Dk webcam er super kompliceret ! - Det er ikke "bare" et website - Det er en service, med en masse live funktioner, tællere, livestreaming, trækninger hvert sekund osv osv  - Det er vanvittigt kompliceret. - og det er det der har gjort at det har taget så ustyrlig lang tid.

Alting er connected og sammenkoblet, og fejler en ting fejler rigtig mange ting. så for hver gang en ting fejler skal man tjekke alle de andre ting også.

Inden den her forklaring bliver for lang så........ Vil jeg bare sige, at jeg havde ikke forventet at det ville tage så længe, men jeg har været nødsaget til at gøre det sådan, for ikke at skulle være nede over flere omgange det næste stykke tid.
Nu var vi nede ufrivilligt så er det bare at knokle på og få det hele ordnet på en gang.

Vi er der snart, meget snart endda. - Men spørger du mig pæcist hvornår vil svare være, nårr sitet igen er klar og alle funktionerne er sat korrekt op igen. 

Jeg har sover med det ene øje åbet i en uges tid og har faktisk rigtig svært ved selv at acceptere at det har taget den tid det har - men jeg må blive ved at sige til mig selv. 
Intet er så skidt at det ikke er godt for noget - Tomorrow is yet another day - When its over it BEGINS  - Osv Det bliver kun bedre herfra, nu skal jeg bare over "herfra" for at det kan blive bedre.

Jeg er ked af det på mine kunders vegne, alle de modeller der i 5 dage ikke har haft adgang til deres forretning, men det blir bare ikke bedre af at jeg banker mig selv i hovedet over det.
Learn from the Past, prepare for the future  - The present is here live it! 


Vi arbejder videre og i løbet af i går og i dag er dele af sitet af sitet kommet tilbage online og vi arbejder i døgndrift på at komme helt op.
Men det tager bare tid med alt det data :) - altså tænk dig alene de omrking 25.000 opttagede shows der er tilgængelige på siden. - De fylder altså! :) 

Nå men vi arbejder på at komme online så hurtigt vi kan! - og jeg håber at både brugere og modeller tilgiver vores lidt for lange nedetid! 

Tak for jeres forståelse... :)
  


Kommentar(er) 1

  • Drew
    Drew

    Thank god for google translate. Denice you are one of the most beautiful women in the world with eyes that can break a heart at 2000 meters, and I\'m about 1/3rd danish and wish to god I could understand more of what you\'re saying naturally. Thank goodness for tech and more importantly you.

    Svar

Skriv din kommentar