Denice Klarskov |Officielt website |Blog og shop

Mit Rygestop :D

Oprettet d.

Mit Rygestop :D

Mit rygestop - Del 1


På en ferie til Bulgarien tilbage i Juli måned, aftalte min storesøster og jeg, at vi ville holde op med at ryge inden året var omme.
- Årsag, vores far lider af KOL, Micka har fået barn, vi ryger for meget og træner for lidt – og så vil vi gerne blive gamle og rejse ud og se verden, sammen med familien.
Men det kræver jo ligesom at ”vi bliver gamle” og at vi har sparet op! :D

Så, vi aftalte. Vi holder op med ryge. Tager 200 kroner hver måned og smider ind på en konto. Det svarer cirka til 4,5 pakker cigaretter, altså lige under en uges forbrug.
Om 20 år ( når vi er gamle, haha) hvilket vi jo slet ikke er, men i en dejlig moden rejsealder :D i 50’erne, har vi altså 48.000 at rejse for, hver! :D 
I virkeligheden kan man jo prioritere at tage disse rejser allerede nu eller om et par år, men vi synes der er noget hyggeligt ved at have en aftale langt ud i fremtiden, en aftale som skal blive med at holde os røgfrie :D
 
Vi er flere om det
Min far er også i gang med rygestoppet og det må være ulideligt, efter 50 år som ryger! – Tør dårligt tænke på det.
Det er faktisk meget rart at det er blevet sådan et kollektivt projekt, det gør det faktisk lettere for mig at lade være, at jeg har en aftale med andre om det og at jeg ved at min far SKAL stoppe med at ryge for at leve et normalt liv.

Faktisk syntes jeg, at det er svært, men det er mest svært, fordi jeg sidder på eget kontor / eller arbejder hjemmefra, hvor der ikke har været nogle sådan regler for hvor eller hvornår jeg måtte ryge.
Når man som jeg sidder dybt forgabt eller koncentreret over noget video, foto, tekst etc. ryger der er en del smøger igennem systemet på meget kort tid, uden man egentlig tænker over det.
Jeg tænker over det nu, når jeg så ikke ryger dem. Hvor ofte jeg faktisk tænker tanken - her plejer jeg at tænde en smøg.  - Men nu tønder jeg ikke en.


Effekten & de svære dage


Der er ikke bare svære dage men svære tidspunkter!
De der tidspunkter som før var en ”favorit” smøg – For mig er det til min morgenkaffe, efter mad, efter sex, og når man drikker alkohol, eller hygger sig med andre der ryger.
Det er de sværeste tidspunkter, uden tvivl – Efter aftensmaden er faktisk den jeg savner mest!

I dag er vi på dag 4 -

Dag 1 – synes det var meget tungt – Røg 2 Prince ”ultra light” Jeg skal lige i gang, kan jeg godt mærke.
Dag 2 - Har ikke røget, er mega stolt!
Dag 3 - Taking my mind of, besøger den lokale svømmehal for første gang forsøger at lave alt mulig hvor man ikke KAN ryge samtidig.
Dag 4 – Har ikke røget siden dag 1 – Er Mega stolt – Og en smule rygetrængende :D.. arbejder på det med ikke at erstatte smøgerne med andre ting.
Gnasker tyggegummi med melon smag
😊
 

Kan jeg så mærke en forskel ?

Ja det kan jeg faktisk – Jeg kan smage og lugte en snert bedre, er ikke sikker på det er godt for ting smager anderledes ligenu
Min kaffe smager anderledes, hvilket er skide irriterende :P  - Måske er det bare en fase..
Min hud har det allerede bedre, det er der ingen tvivl om ! på 4 dage! alligevel! :P Sikke noget skidt nu har jeg fortalt hele verden, eller det vil sige de par hundrede der har læst det, at jeg er holdt op med ryge, så er jeg nødt til at forsøge at holde det jo...:P


Opfølges...... <3


Billede lånt af Smokeymouths.com 
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar